• HURTIG LEVERING HURTIG LEVERING
  • KÆMPE UDVALG KÆMPE UDVALG
  • 20 ÅRS ERFARING 20 ÅRS ERFARING
  • FINANSIERING MULIGT FINANSIERING MULIGT
  • SIKKER BETALING SIKKER BETALING
Tlf.: 76 30 15 85

Badekar

Kvalitetstestet badekar i Nordic Design

Gå direkte til:

→ Produkter

→ Video

→ Les om badekar

 

Velkommen til et stort utvalg og univers av badekar i nordisk design og utmerket kvalitet. Ønsker du et nytt badekar for hjemmet ditt, slik at du kan komme deg i utstyr etter en travel dag og bare nyte et hyggelig varmt bad? Da garanterer vi deg at du i vårt sortiment kan finne en som passer deg og din familie nøyaktig.

 

Et badekar gir ikke bare en uunnværlig luksus i en til tider triviell hverdag, men gir i tillegg til trivsel også badet en viss karakter. Ingenting pynter som et godt plassert kar i en fin design, det er bare å finne bare karet som passer til stilen din.

 

Utvalget vårt er stort, og vi har fartøy i alle tenkelige design, størrelser og dekker alle behov. Men hvilket badekar er riktig for deg? I jakten på riktig kar er det viktig at du først og fremst tar noen hensyn til badekarets plassering i hjemmet samt hva badekarets primære funksjon skal være.

 

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT ALLE VÅRE PRISER ER UTEN MVA

 
preload spinner

preload spinner
{{product.DiscountPersent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Video

For de mindre badene har vi de små modellene, helt ned til 120 cm, som gjør det mulig å bringe luksus og velvære inn i hjemmet ditt, selv om det er lite plass. Hvis du har plass på badet ditt og vil ha et stort badekar, hvor det må være god plass og plass til deg selv, men også for barna å nyte et fint bad, så er det mange muligheter i vårt utvalg for å oppfylle dette ønsket ...

 

På badet ditt kan du velge et frittståfende steinbad, hjørne eller firkant. I tillegg tilbyr vi også spa og utendørs spa, for å gjøre livet mer luksuriøst kan du også se på udespa som kan utfordre deg og din familie i en svømmetur

Et badekar for enhver smak

De fleste tenker på badekar som noe luksushoteller tilhører. Noe utrolig deilig og uoppnåelig for den gjennomsnittlige dansken. Men det er faktisk langt fra umulig å være en del av de beryktede luksusfolket som kan glede seg over å skjemme bort i badekarets rolige kjølvann.

 

Hvis du er en av dem som sender lange blikk til de som har badekar i hjemmet, er det på tide å realisere drømmen din slik at du også kan nyte et hyggelig varmt bad etter en lang dag med frister og andre mindre spennende oppgaver.

 

Vi har et bredt utvalg av fartøy som du kan utforske for å finne akkurat karet som passer dine behov. Vi garanterer at du kan finne en i vårt sortiment som passer deg, enten du er en voksen mann, tenåring eller enda mindre i størrelse.

 

Utvalget vårt er stort, og det er derfor viktig at du tar noen hensyn i søket etter riktig fartøy. Du kan blant annet ta hensyn til følgende:

 

  • Ønsket plassering av badekaret i hjemmet
  • Den grunnleggende funksjonen til badekaret
  • Hvem skal først og fremst ha glede av karet?

 

Uansett hvor karet skal være, hvilken funksjon det skal ha og hvem som først og fremst skal bruke det, har vi det rette for deg og din husstand.

 

Hvis du har et bad av mindre størrelse, vil det være en fordel å velge en av våre små modeller slik at det ikke tar for mye plass i rommet. Noen av badekarene våre når helt ned til 120 cm, noe som gir komfort via badevann i ditt eget hjem til tross for mindre kvadratmeter.

 

Hvis du har god plass på badet ditt, kan du begynne å drømme om en av våre større modeller. Her får du god plass og romslighet til å flate ut eller å ha plass til opptil flere av englebarna på en gang. Vi har til og med flere alternativer i vårt utvalg som kan oppfylle ditt ønske.

 

Større områder gir også en god mulighet til å implementere et frittstående badekar, der badekaret, som navnet antyder, ikke trenger å implementeres oppover veggen, men i stedet kan være sentralt plassert i rommet. Dette gir et annet utseende og lar deg leke mer med innredningen på badet ditt.

 

I tillegg kan du finne opptil flere hjørnebad blant vårt utvalg. Disse typene passer perfekt i et av hjørnene på badet. Man kan ofte finne en del av plassen som kan utnyttes bedre, og hjørnet blir ofte bare stedet der den kjente "rotstolen" står, eller hvor vaskekurven får for mye spillerom.

 

Vi tilbyr også spa og utendørs spa, som potensielt kan gjøre livet enda mer luksuriøst. I mange tilfeller er et slikt bad ikke avhengig av rommet innendørs og kan gjøre de varme kveldene enda mer komfortable med et kikk i utendørs badekar.

 

Hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp til utvalget, ikke nøl med å kontakte oss enten pr. via telefon eller via e-post.

 

Badekar for voksne og barn

Badekaret kan også sees på som et tillegg til familiens moro og samvær, der de fleste barnefamilier kan nikke i erkjennelse av at badetid like godt kan være lik familietid. De små kattungene må rengjøres bak ørene innimellom, så hvorfor ikke gjøre det til en hyggelig opplevelse for hele familien? De aller fleste barn kan finne glede i å gjøre det til et spill når de bader. Den barnslige fantasien gjør det mulig å skape et eventyrlig undervannsunivers med ganske mange midler. Det eneste du trenger for å supplere dem med er karet.

 

Flertallet kan være enig i at et badekar, som inneholder 200 liter vann, ikke bare er ren luksus og en god investering i velvære, men også en uunnværlig del av ethvert hushold med små barn og barnslige sjeler.

 

Hvis du vil ha plass til mer enn én person når det er badetid, vil valget av hjørnebadekar være det opplagte valget for deg og din familie. Hjørnebadekaret er romslig og passer godt inn i både det lille og det store badet. Et slikt kar gir deg mer plass midt i rommet, og med størrelser fra 120 cm til 180 cm i disse modellene, er du garantert god plass til undervannsopplevelser og andre vannsprang.

 

De fleste barnefamilier vil være enige om at det raskt kan oppstå rot, og dette gjelder selvfølgelig også på badet. Derfor er hjørnebadekaret en velkommen effekt på de fleste med barn, ettersom barneleker og annet moro lett kan lagres i karet når det ikke brukes til formålet.

 

Og skulle du trenge en luksusrunde uten barnas tilstedeværelse, er dette langt fra utelukket, selv om badekaret også kan være familiesamlingsstedet. Selvfølgelig tilbyr vi også et boblebad for deg som ønsker enda mer luksus ved hjelp av den avslappende massasjen fra flushen.

 

Diverse typer badekar

Vi i Spacenteret har et stort utvalg når det gjelder badekar. Vi har et bredt utvalg som blant annet tilbyr våre frittstående badekar, generelle badekar montert på veggen og et utvalg badekar i forskjellige former og materialer. I tillegg har vi også noen lite badekar på løveføtter hvis du er i den mer estetiske stilen.

 

Formene i vårt sortiment er:

 

Alle skjemaene finner du her på nettstedet, og du kan bla fritt mellom alternativene. Vi har også en ultratynn serie, der badekarene i denne sjangeren har tynnere sider, noe som gir deg mer plass uten at badekaret tar mer plass. På den måten kan du nyte kvalitetsbadekaret fra Spacenteret, i akkurat den formen du ønsker.

 

Det ovale karet gir et pent utseende på badet med et veldig luksuriøst utseende, som det rektangulære karet gir et mer klassisk utseende. Hvis du vil ha et mer særegent og sterkt utseende, er torget verdt å vurdere. Her får du blant annet flere muligheter for å tilpasse det til badet ditt, da du kan velge det som frittstående, hjørne eller innebygd badekar.

 

Et frittstående badekar du kan plassere der i rommet du ønsker, og i tillegg til å ha en praktisk funksjon, vil det stå som en dekorasjon i seg selv og gi badet ditt et stilig utseende. Når du velger et frittstående badekar, kan du også velge den formen som passer best til din smak og passer best inn i hjemmet ditt.

 

Du finner den både rund, kvadrat og oval. Du har også muligheten til å velge det frittstående karet med løveføtter eller ingen føtter i det hele tatt, avhengig av hva du leter etter.

 

Hvis du i stedet leter etter et spa som ligner veldig på et badekar, men der badekaret er utstyrt med dyser og massasje, bør du gå til vår innendørs spa-seksjon. Finn ditt nye boblebad ved å klikke her.

 

Med vårt store utvalg av spa, velvære og badekar, kan du sikkert finne den luksuriøse hverdagsopplevelsen du leter etter. Du er alltid velkommen til å besøke oss i Kolding og vil sjelden ha gått forgjeves - sortimentet vårt inneholder noe for enhver smak.

Besøk vårt showroom i Kolding: Skovhavevej 18, 6091 Bjert, bare 10 minutter utenfor Kolding.

 

Et kar for alle størrelser

Badekaret vårt finnes i alle mulige størrelser, og du kan velge i henhold til området på badet ditt. Våre modeller kan ha fra 120 til 400 liter vann, og hvis du er i tvil om hvilke størrelser som passer best til badet ditt, ikke nøl med å kontakte en av Spacenter-spesialistene for veiledning.

 

For å finne ut hvilket badekar som passer for deg, må du stille deg selv noen kritiske spørsmål. Et av de viktigste spørsmålene å avklare er hvem som skal bruke badekaret? For eksempel kan det være dine små barn i alderen 6 til 7 år, som sannsynligvis måler rundt 135 cm. Her vil et badekar på 110 cm være greit hvis årsaken til kjøpet er at barna dine får lov til å leke i vannet.

 

Et annet scenario er hvis du og kjæresten din vil investere i et badekar for å nyte noen avslappende timer ved å ligge sammen. Her må du gå inn i en av de større modellene, og eventuelt vurdere et innendørs spa for å få maksimal glede av kjøpet.

 

Hvis du er veldig i tvil om hvilke størrelser som passer dine behov, er du alltid velkommen til å ringe oss. Vi har mer enn 14 års erfaring med salg av badekar, så vi vet også omtrent hva du trenger, basert på behovene du beskriver. Du kan ringe oss på 7630 1585 eller besøke vårt showroom på Skovhavevej 18, 6091 Bjert - Kolding.

 

Når du besøker utstillingslokalet vårt, vil du raskt finne ut at det er mange forskjellige størrelser i vårt utvalg av badekar. Serien vår består av badekar i lengden fra 110 cm og opp til 188 cm.

 

Du kan også raskt finne dem på nettstedet vårt ettersom fartøyene våre vises etter størrelsesorden. Derfor kan du som kjøper få levert et badekar i akkurat den størrelsen du trenger uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

 

Velg materiale til ditt luksuriøse badekar

Det er ikke bare størrelsen eller formen på karet som varierer, det gjør også materialet det er laget av. Vanligvis ser du et badekar laget av det moderne materialet sanitærakryl, som gir karet den vakre blanke overflaten.

 

Badekar av plast er lette, noe som gjør dem egnet for bad som ligger høyere enn første etasje. I tillegg holder plast varmen fra badevannet godt, slik at du kan nyte den beroligende temperaturen i lang tid.

 

Du kan også velge et badekar i stein der materialet er forskjellig både i følelse og utseende. Som oftest ser du en matt overflate og kar støpt i et materiale. Disse badekarene er ofte enkle å rengjøre og endrer ikke farge når de blir eldre. Dette er forøvrig noen solide beholdere i et godt varmeisolerende materiale.

 

Steinfartøyene våre er langt fra delikate, men som med andre ting av god kvalitet, holder det bare bedre hvis du tar godt vare på det. Derfor bør et slikt kar regelmessig rengjøres og behandles med pleieprodukt for å opprettholde den pene overflaten og smussavvisende effekten.

 

Med steinbadekaret får du det mer eksklusive badet og sørger for et deilig valg i topp kvalitet, da karet har en tynn overflate på 1-2 m.m. Videre er badekaret laget av stein med en solid overflate, som gjør det enkelt å rengjøre og pusse igjen, så det ser like bra ut som nytt, selv etter mange års bruk.

 

Billig badekar i høyeste kvalitet

Vi har mer enn 15 hjørnebadekar å velge mellom, så jeg lurer på om det ikke er mulig for deg å finne akkurat det du leter etter. For å komme nærmere hvilket badekar du leter etter, må du også kjenne til tilgjengelig mengde, samt vite hvor mye plass badekaret kan ta.

 

Et godt hensyn å ha med seg når du handler din nye modell, er at du kan se på kjøpet som en god investering i velvære for kropp og sjel, men også som en ny dekorasjon for badet ditt. På grunn av vårt store badekarunivers som består av et utall forskjellige modeller i beste kvalitet, er det langt fra umulig å finne riktig badekar for deg og din husstand.

 

Hvem ønsker ikke å få den beste kvaliteten til en best mulig pris? For å oppfylle dine ønsker kan du søke gode råd og veiledning i vår kjøpeguide på denne siden. Det vil veilede og inspirere deg til ditt kommende kjøp og gjøre valget av det nye anskaffelsen ditt mer håndterlig.

 

Hvis du ønsker et tilbud, er du mer enn velkommen til å kontakte oss på telefonnummer 76 30 15 85 eller på mail. mark@spacenteret.dk slik at vi sammen kan finne modellen som passer inn i ditt hjem.